НАЦИОНАЛЕН АЛИАНС ЗА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА

ПОКАНА за обучение на експерти в социалната сфера

НАСО разширява кръга на обучителите в експертния съвет на Алианса

НАСО с награда за „Най-вдъхновяваща организация“

Общо събрание на НАСО

Откриване на НАЦИОНАЛЕН ГОДИШЕН ФОРУМ “Развитие на социалните услуги за по-добър живот”

Класиране в конкурс „Моят първи успех в работата с потребители“

Участие във Форум по заетостта

Участие в конференция „Организираното гражданско общество срещу дезинформацията“

Европейски месец на разнообразието 2023

КОНКУРС НА ТЕМА “МОЯТ ПЪРВИ УСПЕХ В РАБОТАТА С ПОТРЕБИТЕЛИ“

Деветият „Маратон на приятелството“ ви очаква в Плевен

Покана за онлайн обучение за екипите на социални услуги

Покана за обучение за екипите на социални услуги от Северозападна България

Покана за обучение на тема „Специфика при изготвянето на индивидуална оценка на потребностите на кандидат-потребителите“

Кухня на доброто

04.10. 21 г.

От 9-ти до 12-ти септември спортен клуб „ЯМБОЛ-99“, който е част от партньорската мрежа на НАСО, участва в Международно състезание по тенис на маса в „Спортпалас“ град Варна. Тъй като всички състезатели бяха силни от Турция, Румъния, Сърбия и от България, Желез Атанасов се класира на четвърто място в своята група.

От 17 до 19 септември имаше Международно участие в град Бургас, в което участва състезател от „ЯМБОЛ-99“– Пресиян Пресиянов, който завоюва второ място, като бе награден със сребърен медал. През следващата спортна седмица – от 24 до 26 септември участва отбор от Ямбол по петанка. Отборът на  „ЯМБОЛ-99“, състоящ се от Васил Гинов и Петя Петрова, с ръководител Надка Александрова, се класира на шесто място от 10 отбора.

Спортистите от СКИ „ЯМБОЛ-99“ се прибраха от град Сливен, където участваха в Държавен турнир по тенис на маса и Държавно първенство по бадминтон. Състезателите Васил Гинов в VI група завоюва първо място и получи златен медал, VII група – Пресиян Пресиянов се класира на второ място със сребърен медал, а Станимир Петков се класира в същата група на четвърто място.

В осма група Георги Митев – IV място, девета и десета и група бяха слети, където се получи усилена и спорна игра по тенис – Иван Георгиев застана на второ място със сребърен медал. Георги Митев се класира на трето място с бронзов медал от бадминтона, а Васил Гинов се класира на второ място със сребърен медал. Той подари своя медал на Станимир Петков, за да могат всички да бъдат медалисти. Награждаването беше от БПФ – Илия Лалов, а домакини в Сливен бяха СКХУ „Сини камъни“.

Предстои  състезание за незрящи по боулинг в  Пловдив на 8-9 октомври и спортна стрелба в същия град за състезатели за зрящи хора с увреждания от 22 до 24 октомври. Спортната година ще завърши за СКИ „ЯМБОЛ-99“ на Деня на хората с увреждания.

Управление на социалните услуги на общинско ниво

Уебинар „Европейска стратегия за грижата“

Проект „Snowball“

Декларация за социално отговорни обществени поръчки

Надежда Юлзари

Обучение за превенция на насилието в социалните услуги

НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ 2023

Национален алианс за социална отговорност

НАСО АРХИВ

ПОРТАЛ ЗА СОЦИАЛНИ ПОЛИТИКИ

Портал за социални политики

НАСОР

ГОДИШНА ПРОГРАМА 2023

СТАНОВИЩА НА НАСО

Национален алианс за социална отговорност

ПОДКРЕПЕНА ЗАЕТОСТ

Вход за членове на НАСО

Ако не сте член на НАСО и представлявате организация, институция, търговско дружество, социални услуги или юридическо лице и желаете да получите достъп до зоната за членове, е необходимо да попълните формуляр за кандидатстване за членство в Национален алианс за социална отговорност.