НАЦИОНАЛЕН АЛИАНС ЗА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА

ПОКАНА за обучение на експерти в социалната сфера

НАСО разширява кръга на обучителите в експертния съвет на Алианса

НАСО с награда за „Най-вдъхновяваща организация“

Общо събрание на НАСО

Откриване на НАЦИОНАЛЕН ГОДИШЕН ФОРУМ “Развитие на социалните услуги за по-добър живот”

Класиране в конкурс „Моят първи успех в работата с потребители“

Участие във Форум по заетостта

Участие в конференция „Организираното гражданско общество срещу дезинформацията“

Европейски месец на разнообразието 2023

КОНКУРС НА ТЕМА “МОЯТ ПЪРВИ УСПЕХ В РАБОТАТА С ПОТРЕБИТЕЛИ“

Деветият „Маратон на приятелството“ ви очаква в Плевен

Покана за онлайн обучение за екипите на социални услуги

Покана за обучение за екипите на социални услуги от Северозападна България

Покана за обучение на тема „Специфика при изготвянето на индивидуална оценка на потребностите на кандидат-потребителите“

Кухня на доброто

10.03. 22 г.

Националният конкурс за рисунка на кукерски игри „Магията на Кукеровден”, който е организиран от партньорите на НАСО Сдружение „Усмивка”, приключи с 67 наградени участници в три възрастови категории  Конкурсът има за цел да съхрани и популяризира българския народен празник Кукеровден, поощрявайки изявите на даровити деца чрез представяне на детското творчество и талант пред широк кръг зрители.

В конкурса, който се осъществи и с подкрепата на читалище “Св. св. Кирил и Методий 1985” в Бургас,  взеха участие 542 деца и ученици от цяла България, на възраст от 6 до 14 години, както и деца от гр. Алзира и гр. Торент, Испания.

„Това издание на конкурса е с много високо ниво. Селекцията беше много трудна, защото от над 500 изпратени рисунки, 300 бяха достойни за отличия.  Дарбата, талантът, във всяка една от своите разновидности е огромно богатство, сила която променя света, но също и голяма отговорност. Журито се опита да отличи творбите с оригинални хрумвания на децата, композиционно, пластично и цветово изграждане. Отделиха се и някои школи отличаващи се със силен пластичен и цветови показ. Препоръчваме на ръководителите на клубове и школи предварително да селектират и изпращат до 2-3 рисунки от възрастова група, защото не е възможно всички да бъдат наградени, а могат да бъдат отличени в други подобни конкурси.“, споделиха членовете на Съюза на българските художници Златка и Дончо Коеви.

След продължително селектиране на творбите, журито отличи 66 деца в три възрастови групи. Участниците заявили желание за Грамота за участие ще я получат на посочения от тях имейл, а на победителите – подаръци по български пощи.
Благодарим за участието и големия интерес на всички деца, които се включиха в конкурса, на директорите на детските градини и училища, и техните учители. Благодарим също така и на медиите, че отразяват нашите инициативи, като по този начин популяризираме талантливите деца на България.

 

Източник: Сдружение „Усмивка“

Работни срещи по проект B-WISE през април

Уебинар „Европейска стратегия за грижата“

„Преходът от училище към заетост“ (BITSE)

Актуални предизвикателства в развитието на социалните услуги

НАСО събра над 100 представители на социални услуги в община Кюстендил в Регионална среща „Социални услуги в действие“

Надежда Юлзари

НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ 2023

Национален алианс за социална отговорност

НАСО АРХИВ

ПОРТАЛ ЗА СОЦИАЛНИ ПОЛИТИКИ

Портал за социални политики

НАСОР

ГОДИШНА ПРОГРАМА 2023

СТАНОВИЩА НА НАСО

Национален алианс за социална отговорност

ПОДКРЕПЕНА ЗАЕТОСТ

Вход за членове на НАСО

Ако не сте член на НАСО и представлявате организация, институция, търговско дружество, социални услуги или юридическо лице и желаете да получите достъп до зоната за членове, е необходимо да попълните формуляр за кандидатстване за членство в Национален алианс за социална отговорност.